Nog een paar weekjes! - Reisverslag uit Ede, Nederland van Mirjam & Wendy - WaarBenJij.nu Nog een paar weekjes! - Reisverslag uit Ede, Nederland van Mirjam & Wendy - WaarBenJij.nu

Nog een paar weekjes!

Door: mirjamenwendy

Blijf op de hoogte en volg Mirjam & Wendy

13 September 2010 | Nederland, Ede

Mwaswera! (goede middag)

Hier nog een berichtje vanuit Nederland. Nog een paar weekjes en we zijn op weg naar Malawi. Daar kijken we erg naar uit. In de zomer hebben wij alle grote voorbereidingen zo goed als geregeld. Zoals inentingen, vliegtickets zijn geboekt etc. De data van vertrek en terugkomst zijn definitief. Het aftellen kan beginnen :)

We zijn nu op de helft van onze voorbereidingen op school. Dit houdt in met je neus in de boeken. Om zo ons te verdiepen in het land. We krijgen les in onderwerpen zoals: ondervoeding, tropische geneeskunde, hoe je de locale bevolking kan bereiking door middel van voorlichting. De lessen zijn allemaal in het engels :( Maar we houden de moed erin. Oefening baart kunst! Dit was het weer!

Toedels :)

• 18 September 2010 - 19:23

Barend En Sophie:

Wat spannend allemaal!!!
    Het gaat nu wel erg snel.
    Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet ervan hoor.
    Groetjes ook van Hanneke

• 20 September 2010 - 09:52

Nienke:

Have fuhunnnn!!!! Jullie kunnen het!

• 21 September 2010 - 17:16

Roy:

Hey meiden, super dat jullie daarheen kunnen voor stage. Hoop dat jullie daar een prachtige tijd kunnen beleven. Maak wel veel foto's he:) Ik wens jullie alvast heel veel suc6 en een behouden terugreis.

groet Roy

• 29 September 2010 - 16:34

Lisette Van Dieren:

Veel succes nog met de laatste dingen!

liefs! lisette

• 30 September 2010 - 08:27

Irene:

How very lovely! So lovely! I type this from a apple, how nice! I wish you a very good trip! And love each other. Very much, because that is very important!

Today is the last day we will see each other, and it hurts in my heart and stomach. So I Wish you goodluck and a happy meal.

Lots of love from my big heart,

Irene

• 30 September 2010 - 18:00

Familie Van Dieren:

hey mirjam en wendy,

wat leuk dat jullie deze site gemaakt hebben we wensen jullie succes met de laatste voorbereidingen geniet ervan!

• 04 Oktober 2010 - 08:32

Jolanda Van Aagten:

hey wendy vanmiddag hebben we nog een middag samen werken in de bakker, hoop dat je geslaagd bent voor je rijbewijs maar dat hoor ik zo wel, en dan wens ik je heel veel succes daar en hoop dat je het naar je zin hebt, we houden contact
    groetjes jo

• 12 Oktober 2010 - 14:13

Riëtte:

Hee meis! Super vet dat je naar Malawi gaat :D Ik denk dat je daar een hele mooie tijd tegemoed gaat :) Geniet er lekker van een heel erg veel succes!

Liefs,

• 14 Oktober 2010 - 08:20

Ada:

Hoi Mirjam,

Heel veel succes gewenst en we zijn heel benieuwd naar je ervaringen. We denken aan je.

Goede reis gewenst!
    Groetjes Tjerk, Ada, Bente en Sieme.

• 14 Oktober 2010 - 18:57

Carolien:

Heeey lieve zus,

Heel veel suc6 in malawi. Ik hoop dat jullie daar hastike gezellig hebben.

Ik zal je missen!!!!!

Je lieve zusje

• 14 Oktober 2010 - 19:29

Jan, Liesbeth,kids:

Geweldige ervaring om mee te mogen maken!
    Heel veel succes!!

Groetjes Jan en Liesbeth en kids

• 14 Oktober 2010 - 20:22

Eunice:

Hej mirjam!!

onwijs veel plezier in malawi samen met je vriendin!! geniet van alle ervaringen en hetgeen je kan beteken voor die mensen is zo waardevol!!!

heel veel succes en vergeet niet dat God met je mee is.

xx

• 16 Oktober 2010 - 09:31

Rianne:

Heej meiden,

zijn jullie goed aangekomen? Goede reis gehad? GEniet ervan en ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs Rianne